FibroTech Basic light/fin BELO BARVAN 600 × 1200 mm

18,95 

Opis

FibroTech Basic (lesna volna 1.5 mm) debelina panela 25 mm, poševni rob 5 mm.

Mere: 600 x 1200 mm

m2/panel: 0,72 m2 (600×1200 mm)

TUN št.: 1838883

Št. kosov na paleti: 80

Cena: na panel

Katalógové číslo: 1838883 Kategória:

Popis

Beli stropi FibroTech po najboljših cenah. Uživajte v odlični akustiki svojh prostorov z akustičnimi paneli FibroTech. Opazili boste razliko.

FibroTech je skupno ime za naše akustične panele. Akustični stropi FibroTech so izdelani le iz lesne volne in cementa. Uporabljamo le najboljši beli portlandski cement Aarborg. Ta kombinacija zagotavlja števile edinstvene prednosti, kot so zmanjšanje hrupa, zvočna izolacija, uravnavanje akustike, zdrava notranja klima in števile protipožarne lastnosti. S FibroTech-om je vse mogoče, saj so naše lesno-volnene cementne plošče na voljo v verzijah z različnimi robovi, različnih mer in barv.

 

Odlična akustika

Naše lesno-volnene cementne plošče močno izboljšajo akustiko prostora ali posameznih delov prostora. Paneli FibroTech uravnavajo zvok in zmanjšujejo odmevnost. Naši izdelki so zato še posebej primerni kot obloge notranjih stropov, obokanih ali neobokanih, pisarn, tlakovanih prostorov, stropov, dvoran, pokritih teras, športnih centrov, garaž, hlevov itd.

 

100 % naravni izdelek

Naše lesno-volnene cementne plošče so izdelane iz lesa in cementa, zato združujejo konstrukcijsko trdnost in naravne lastnosti.

Akustične obloge ne ustvarjajo le prijetnega zvočnega okolja, temveč zagotavljajo tudi izboljšano klimo v notranjih prostorih.

 

Odlične protipožarne lastnosti

Lesno-volnene cementne plošče FibroTech imajo protipožarne lastnosti, kar je ključnega pomena za pasivno požarno zaščito zgradb. Na primer, visoko tališče in nizka koncentracija dima sta zelo pomembni lastnosti, kadar je treba iz zgradbe evakuirati ljudi.

Vsi naši izdelki imajo oznako CE in izpolnjujejo zahteve razreda požarne varnosti B/s1/d0.

BELI STROPI

S klikom odprite podatkovni list, kjer boste dobili več informacij o lesno-volnenih cementnih panelih BASIC

Opis

FibroTech BASIC (lesna volna 1.5 mm) debelina panela 25 mm, poševni rob 5 mm.

Mere: 600x1200x25 mm (0,72 m2)

TUN št.: 1838883

Št. kosov na paleti: 80

Cena: na panel

 

TOP